Cards Print Security - CP Security

je kompanija koja se bavi visokim sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, elektronske kabinete za ključeve i čitače dokumenata. Deo smo grupe Cards Print-a, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti. Ostvarili smo saradnju sa kompanijama EVVA, Regula i SAIK koje kvalitetom proizvoda i jedinstvenim sigurnosnim rešenjima predstavljaju svetske lidere u sektoru bezbednosti. Koliko novca dnevno izgubite zbog prekoračenja pauza i kašnjenja zaposlenih?

U fokus našeg poslovanja stavili smo sigurnost korisnika. Tako sva rešenja koja imamo u ponudi svojim karakteristikama i inovativnom tehnologijom koja je u njih implementirana odgovaraju na vrlo visoke bezbednosne zahteve.

Mehanički cilindri su patentirani i zaštićeni od neovlašćenog kopiranja, a tehnologija i materijali od kog su izrađeni štite ih od habanja, ali i bušenja i obijanja. Ovi cilindri podržavaju složene sisteme zaključavanja. Jedan od njih je i master key sistem koji omogućava da jednim ključem otvarate vrata stana, vikendice, pomoćnih objekata, kao i vrata firme sa svim prostorijama u njoj.

Pomoću mehatroničkih sistema možete lako dodeljivati ovlašćenja pristupa prostorijama preko Key Credits kartica (Xesar sistem) ili aplikacija na mobilnom telefonu (Air Key sistem) i uvek imati jasan uvid u to ko je kada i gde imao pristup.

Ako ste vlasnik kompanije, naše rešenje za evidenciju radnog vremena zaposlenih omogućiće vam da preko preciznih izveštaja u realnom vremenu uvek imate tačan uvid u efikasnost radnog vremena zaposlenih.

Elektronski kabineti za upravljanje ključevima predstavljaju napredno rešenje koje kombinuje kontrolu upravljanja ključevima i njihovu visoku zaštitu.

Elektronski čitači dokumenata su pouzdano rešenje za sve sisteme i objekte koji zahtevaju visoku bezbednost, jer omogućuju brzu verifikaciju i očitavanje podataka sa pasoša, ličnih karti i sl.

Zbog jedinstvene tehnologije izrade i naprednih karakteristika, proizvodi koje nudimo pokazali su se kao dugoročno i pouzdano rešenje za sisteme sa veoma složenom strukturom. Bilo da su u pitanju javne ustanove, male ili velike kompanije, fabrike, građevinske firme, bolnice, hoteli ili privatne kuće i stanovi, ova sigurnosna rešenja odgovaraju na vrlo zahtevne parametre bezbednosti.

Pored kvaliteta proizvoda, kao ključne faktore u poslovanju postavili smo odgovornost, stručnost i brigu o klijentima kroz stalno dostupnu tehničku podršku. U tom pravcu i dalje usmeravamo našu delatnost, trudeći se da pomoću inovativnih sigurnosnih rešenja klijentima obezbedimo visok nivo zaštite, jednostavnost korišćenja i fleksibilnost.